Рівне: і дорослих, і дітей приймають в одній поліклініці. Бо медицина вже сімейна

21.08.2017 20:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Рівняни звично йдуть до поліклініки, везуть діток до дитячих лікувальних закладів, а їм кажуть: «Йдіть на Драгоманова!» Або – на Фабричну! Багатьом рівнянам досі незрозуміло, куди йти на прийом і що взагалі коїться з медициною.

У медицині – реформи. Другий місяць йде, як відповідно до планів перспективного розвитку сімейної медицини, відбулась реорганізація  в лікувально-профілактичних закладах міста Рівного.

null
КЗ "Центр ПМСД "Центральний". Фото з мережі Інтернет

 Тож з 1-го липня 2017 року до КЗ "Центру ПМСД "Центральний", що розташований за адресою вул. Драгоманова, 7 приєдналось для медичного обслуговування ще й дитяче населення міста Рівне, що раніше було закріплене за дитячою поліклінікою № 1 Міської дитячої лікарні м. Рівне (по вул. Чорновола, 72).

Ще – доросле населення Рівного, яке обслуговувалось поліклінікою № 1 Центральної міської лікарі м. Рівне (по вул. М. Карнаухова, 25-а). Відповідно, перевели сюди і спеціалістів-лікарів: до штатного розпису даного закладу долучились і лікарі-педіатри, дільничні лікарі-терапевти та сімейні лікарі.

Ще один такий заклад розташований по вул. Фабрична, 10. Це КЗ "Центр ПМСД "Північний". До нього приєднано дитяче населення, що обслуговувалось поліклінікою № 3 Дитячої міської лікарні м. Рівне, що по вулиці Грушевського, 11, та в штатному розписі медичної установи зареєстровано штатні одиниці лікарів-педіатрів.

Що відбулося? Фактично в ході реформування відбулось перепідпорядкування структурних підрозділів лікувальних установ міста. З метою доступності до медичного забезпечення, станом на 15 серпня 2017 року фізичної зміни по адресі обслуговування населення не відбулось. Про це повідомляє офіційний сайт Рівне-ради.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews