У Рівному загинув велосипедист (Фото)

21.08.2017 22:09   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

ДТП трапилася ще вісімнадцятого серпня. На вулиці Дубенській у Рівному мікроавтобус збив велосипедистав. На жаль, це зіткнення для шістдесятирічного водія двоколісного закінчилося фатально. 

Як повідомляють правоохоронці, за кермом мікроавтобуса знаходився двадцятивосьмирічний рівнянин. З його слів, велосипедист намагався перетнути дорогу і виїхав на зустрічну смугу.

Потерпілого, яким виявився 60-річний рівнянин, госпіталізували у реанімаційне відділення центральної міської лікарні, де у нього діагностували політравму, забій головного мозку тяжкого ступеня, закриту травму грудної клітки, переломи ребер, забої внутрішніх органів. Отримані травми виявилися несумісні із життям.

У рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України слідчі встановлюватимуть усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

За результатами медичного освідування водій мікроавтобуса був тверезий.

null
 Фото ВК поліції в області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews