Якщо тримав тлусте і воно трохи прилипло до рук, то хіба що?

Вараські освітяни «напрацювали» на майже 300 тисяч гривень

22.08.2017 10:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Інспектори Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області провели ревізію фінансово-господарської діяльності Управління освіти виконавчого комітету Вараської міської ради і виявили на 284 тис. грн фінансових порушень. Контролем було охоплено період з 1-го січня 2014 року по 31 березня 2017 року.

Під час проведення контрольного заходу інспекторами зафіксовано факти завищення підрядниками обсягів виконаних робіт із капітального ремонту та реконструкції закладів освіти управління, які призвели до втрат на 122 тис. грн. Зайво витрачено управлінням понад 17 тис. грн через порушення в оплаті праці. Управлінням освіти не повернуто до міського бюджету 86 тис. грн, які були утримані із заробітної плати працівників, як неправомірно виплачені раніше.

Завдяки діям рівненських держфінінспекторів на час проведення ревізії усунуто порушень, що призвели до втрат – на 185 тис. гривень.

За порушення бюджетного законодавства вараським освітянам зупинено операції з бюджетними коштами. На чотирьох посадових осіб, які порушили законодавство у сфері закупівель, складено адмінпротоколи і надіслано на розгляд до місцевого суду.

За порушення у веденні бухгалтерського обліку 13 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності. Керівнику установи надіслано вимоги про усунення порушень, а матеріали ревізії передано до Управління захисту економіки в Рівненській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України. Про це повідомила прес-служба Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews