У Рівному в День Незалежності відбудеться забіг у вишиванках

Збиратимуть кошти для одинадцярічного Іллі Герасимюка

22.08.2017 12:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Забіг у вишиванках «Rivne Patriotic Run 2017» вдруге відбудеться у Рівному на День Незалежності. Учасникам запропоновано на вибір подолати одну із трьох дистанцій: 1,1 км, 5 км, 10 км.

Цьогоріч рівненський Забіг у вишиванках буде присвячений збору коштів для 11-річного рівнянина Іллі Герасимюка. У хлопчика перша група інвалідності. Встановлений діагноз: мікроцифалія та епілептичний синдром. Частина коштів, зібраних на забігу, буде спрямована на його лікування.

Рівненський клуб бігу «Rivne Running Club» закликає усіх небайдужих допомогти сім’ї Герасимюків. Будь-яку суму коштів можна перерахувати на картковий рахунок мами Іллі – Вікторії Герасимюк: Приватбанк, 5457 0822 3445 7658 (Герасимюк В. О.).

Особливістю цьогорічного Забігу у вишиванках буде також нові маршрут, які проходитимуть в самому центрі Рівного. Відповідно, у центрі міста буде перекритий рух 24 серпня з 17.00 до 18.30.

Зареєструватися на Забіг у вишиванках «Rivne Patriotic Run 2017» можна онлайн за 100 гривень до 23.59 22 серпня: http://vyshyvanka-rivne.timingevents.com/ або на сайті vyshyvanka.club.

Або за 125 гривень в переддень та день старту – 23 та 24 серпня у наметі Rivne Running Club на Майдані Незалежності.

Кожен зареєстрований учасник отримує: футболку-вишиванку, наплічник, медаль фінішера, воду «Моршинська», йогурт «Молокія» та інші приємні подарунки.

Усі учасники зможуть безкоштовно розфарбуватися у патріотичні кольори – для цього працюватиме Face Art, а бігуни, які візьмуть свої власні вишиванки – позмагаються у конкурсі на Кращу вишиванку.

У забігу вже зареєструвалося близько 150 учасників. Географія дуже різна – від Львова до Києва.

Активну участь у забігу візьмуть багато колективів державних організацій та підприємств області.

Генеральним спонсором Забігу у вишиванках «Rivne Patriotic Run 2017» є «АВТОПАРК» на Київській, 101 А.

Преміум-спонсорами заходу є торгова марка GERA, Житловий комплекс «На Щасливому» та компанія «Ель Рой». Спонсори заходу: торгова марка «Молокія», питна вода «Моршинська».

Захід організований за підтримки та сприяння Управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації та Управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому Рівненської міської ради.

Додамо: у вишиванках бігають не тільки у Рівному, а у Києві та у багатьох інших містах України. І навіть за кордоном.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews