На Рівненщині вибухом знищено кафе та невеличкий базарчик, версії різні (Фото)

22.08.2017 22:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
Біля Рівного в районі «Житинського кільця» майже повністю згоріли невеличкий базарчик та кафе-бар. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив журналіст Дмитро Леонтіюк.
 
Згідно попередньої інформації, пожежа сталася внаслідок вибуху газового балону. На місці події працюють рятувальники, причина вибуху та збитки встановлюються. 
 
Зокрема, Дмитро Леонтіюк написав:

«Добре забуте старе...
Був відносно цивілізований базарчик в районі житинського кільця. Був. Згорів. Кажуть, балон вибухнув... попередні два балони вибухали в кафе, біля 12 школи, прямо перед відкриттям закладу мами депутата міськради, і в районі автовокзалу. ну там, де хатинка заважала збудувати висотку. Ну ту висотку де незагинув будівельник, якого потім не перевезли і не викинули в лісі. Ну той, у якого доня сиротою лишилась. 
Тенденція, аднака. Як тільки комусь «поважному» починає заважати якась будівля - балон. Заважає людина - хуліган з гранатою біля двору. Велкамьек ту 90-ті....»

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews