З нагоди 26-річчя Незалежності відзначили волонтерів, громадських активістів, благодійників…

Усіх, хто тримає нині нашу незалежність на своїх плечах

23.08.2017 20:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

З нагоди Дня Незалежності України в Рівненському облмуздрамтеатрі пройшли урочистості, де голова облдержадміністрації Олексій Муляренко вручив відзнаки мешканцям області. 

null
Фото прес-служба РОДА

Так, державні нагороди отримали волонтери Тамара Зайлакхі та Ольга Яковлєва. Відзнакою Президента України, медаллю «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» жінки відзначені за свою волонтерську діяльність в районах проведення АТО.

Крім того, нагороди від обласної влади одержали учасники АТО, держслужбовці та науковці.

null
Фото прес-служба РОДА

Серед них – лейтенант медичної служби запасу Олександр Василенко, професор кафедри державного управління, документознавства та інформаційної діяльності НУВГП Аліна Якимчук та працівниця управління інфраструктури та промисловості ОДА Валентина Черпак.

null
Фото прес-служба РОДА

Олексій Муляренко висловив вдячність військовослужбовцям, волонтерам, громадським активістам, благодійникам та усім небайдужим громадянам, які здійснюють внесок у спільну перемогу.

«Наше суспільство здобуло право на зміни, які маємо сприймати не як дарунок, а як обов'язок діяти, змагатись і працювати для гідного життя. Переконаний, ми вистоїмо перед ворогом та неодмінно здобудемо перемогу. Разом – ми сила. Впевнений, що суверенна і соборна Україна стане заможною і сильною європейською державою. Це наша мета і це наш обов’язок перед майбутніми поколіннями, перед пам’яттю загиблих співвітчизників», - зазначив керівник області.

Разом з усіма присутніми голова ОДА вшанував пам'ять загиблих за свободу і незалежність Української держави хвилиною мовчання.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews