Найбільший український прапор замайорів у серці поліського краю

23.08.2017 23:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

На Сарненщині у День Державного Прапора під звучання гімну урочисто підняли найбільший в районі прапор на найвищому флагштоці. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

До урочистостей долучилися керівництво області та північних районів, військові, поліцейські, громадськість.

null
 Фото прес-служба РОДА

«Тут, на оновленому перетині автошляхів, у серці поліського краю, підняли український прапор, який вказуватиме, що це українська земля. Це меседж для наших країн-сусідів, що це територія України. Державний Гімн, Герб та Прапор України – це символи, що втілюють історичне надбання нашого народу, складові етнічної та національної культури. Під його знаменом ми йшли до проголошення самостійної Української держави, під ним йдемо сьогодні до створення європейської України. Настане день і цей символ нашої єдності знову замайорить на усій території країни», – сказав голова ОДА Олексій Муляренко.

null
 Фото прес-служба РОДА

Після офіційної частини присутні організували флеш-моб – усі бажаючі фотографувалися на фоні розгорнутого національного стягу. Урочистості продовжилися у Сарненському районному будинку культури, де нагородами відзначили мешканців району.

null
 Фото прес-служба РОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews