Рівненські поліцейські влаштували погоню та затримали автомобільних злодіїв (Фото)

25.08.2017 20:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

24 серпня двоє чоловіків обікрали автомобіль, який належить громадянину Польщі. Правоохоронці оперативно встановили та затримали крадіїв. Наразі вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

47-річний житель міста Варшава та його 45-річна дружина прибули в Україну на відпочинок. 24 серпня приїхали у село Мочулки Рівненського району порибалити, автомобіль «Toyota RAV4» залишили на місцевій парковці.

Близько 15 години, повернувшись до авто, подружжя виявило розбите вікно транспортного засобу та відсутність деяких речей.

Жінка про подію одразу повідомила до поліції. З’ясувалося, що невідомі викрали сумку, у якій знаходився мобільний телефон, документи, відеореєстратор, гаманець, в якому було 200 гривень, та інші особисті речі. Проведеними оперативними заходами поліцейські встановили, що зловмисники пересуваються на автомобілі «Volkswagen Passat В5», тож на його пошуки одразу орієнтували весь особовий склад поліції області. 

Вже через годину інспектори патрульної поліції Рівного помітили підозрілий автомобіль. На вимогу зупинитися водій тільки додав газу. Утім, поліцейські наздогнали та зупинили транспортний засіб. Зловмисниками виявилися 45-ти та 34-річні уродженці Грузії. Молодший чоловік у 2010 році отримав громадянство України проживає у селі Бронники Рівненського району. Його спільник мешкає у Тбілісі. 

У салоні автомобіля правоохоронці виявили крадені речі, які належать потерпілим. 

За цим фактом поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Обох зловмисників затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Поліцейські перевіряють затриманих на причетність до вчинення інших подібних злочинів на території Рівненщини та інших областей.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews