На Рівненщині швидким темпом навчають сімейних лікарів

За кошти Світового банку

26.08.2017 08:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Другий етап навчань медиків районних лікарень на Рівненщині відвідають ще більше медпрацівників – 400 осіб. Серед них вперше – лікарі швидкої допомоги, повідомив керівник проекту Світового банку в області Сергій Рибачок. Спеціально для бригад «швидкої» тренери навіть змінили програму тренінгів, пише Північ-інфо.

«Рішення щодо розширення аудиторії слухачів наших тренінгів та включення до її складу лікарів екстреної медичної допомоги я вважаю дуже правильним. Адже зі свого досвіду знаю – у переважних випадках до хворих, в яких стався приступ викликають, в першу чергу, саме швидку допомогу», підкреслив один із тренерів проекту Олег Ушкевич.

Нагадаємо, що на Рівненщині вже більше півтисячі сімейних лікарів та медиків районних лікарень отримали навики з надання першої медичної допомоги під час серцево-судинних захворювань.

null
Учасники першого етапу навчання

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews