У Дубні вже вдруге напередодні Дня Незалежності відбувся Молитовний сніданок

У ньому взяли участь представники влади, духовної й культурної південних районів Рівненщини

26.08.2017 18:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

У Дубні молитовний сніданок об’єднав представників всіх християнських конфесій та можновладців південного регіону Рівненщини в молитві за мир та благополуччя в Україні. Про це пише Інформаційний портал м. Дубно.

null
Фото Інф.портал Дубно

Ця традиція була започаткована на у м. Дубні минулого року народним депутатом Олександром Дехтярчуком та міським головою Дубна Василем Антонюком. Молитовний сніданок регіонального рівня відбувся в Дубні у святковий День Прапора України у місті.

null
Фото Інф.портал Дубно

На ньому зібралися настоятелі всіх церков краю, народний депутат Олександр Дехтярчук, заступник голови Рівненської облдержадміністрації Ігор Тимошенко, голова Дубенської РДА Юрій Парфен, очільник міста Дубна Василь Антонюк, представники влади Демидівщини, Млинівщини, Радивилівщини, Здолбунівщини, депутати, керівники освітніх закладів, підприємств, а також митці та письменники краю.

null
Фото Інф.портал Дубно

Учасники Молитовного сніданку звершили спільну молитву до Всевишнього за мир у державі, за процвітання країни, здоров’я та благополуччя українського народу.  В духовній єдності звучали міжконфесійна спільна молитва пасторів усіх християнських церков, очільників міст та селищ, високопосадовців.

null
Фото Інф.портал Дубно

Сніданок проходив у затишній атмосфері під звучання духовних хорів та художніх колективів, зокрема інструментального квартету з міста Луцька та інших.

null
Фото Інф.портал Дубно

 Заступник голови Рівненської облдержадміністрації  Ігор Тимошенко зауважив під час цьогорічного сніданку, що приклад проведення молитовного сніданку в м. Дубні – надихає на продовження справи на теренах всієї Рівненщини і слугує взірцем духовного єднання українців в ім’я майбутнього країни.

null
Фото Інф.портал Дубно

 

null
Фото Інф.портал Дубно

 

null
Фото Інф.портал Дубно

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews