Олег Тягнибок презентував на Рівненщині національний маніфест

26.08.2017 20:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Напередні серпневих національних свят Рівненщину відвідав лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок. 20 серпня 2017 року він разом із народним депутатом-свободівцем Олегом Осуховським та головою обласної організації об'єднання Олексієм Бучинським побували у Костополі та Сарнах, де розповідали містянам головні положення Національного маніфесту. Про це повідомляє прес-служба Рівненської обласної організації ВО "Свобода".

У Костополі зустріч розпочалася вшануванням пам'яти сучасних українських героїв, адже саме тут народився Герой Небесної Сотні Валерій Опанасюк, а протягом останніх років московсько-української війни Костопільщина втратила вісьмох вояків. Певно, саме тому найбільше місцеві жителі цікавилися в очільника націоналістів та присутнього на зустрічі міського голови Конотопа свободівця Артема Семеніхіна тим, як здобути перемогу на російськими окупантами.

Водночас громада запитувала в лідера ВО "Свобода" про суть об'єднавчого процесу між українськими націоналістичними політсилами.

"Наш меморандум, підписаний спільно з "Правим сектором", "Національним корпусом", ОУН, Конгресом українських націоналістів та іншими патріотичними організаціями, окреслює коло національних інтересів держави. Це червона лінія, за яку ми не дозволимо перейти сьогоднішній владі. Адже нині вони хочуть розпродати нашу землю та стратегічні підприємства і вести торгівельні відносини з окупантами та терористами. Тому ми вважаємо, що нині необхідне повне перезавантаження влади та зміна курсу держави з акцентом на зміцнення нашого війська, запровадження дієвих санкцій проти агресора, зміна нормандського формату переговорів на будапештський", ‒ зазначив Олег Тягнибок.

Під час виступу перед громадою Сарненщини Олег Тягнибок вручив посвідчення члена ВО "Свобода" одному із найстарших бійців УПА дев'яностодворічному Степану Бакунцю (Олександру Шмалюку).

null
Фото РОО "Свобода"

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews