Cмертельна ДТП під Рясниками: загинула 26-річна дівчина

26.08.2017 21:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Смертельна дорожньо-транспортна пригода трапилася вчора, 25 серпня, близько опівночі поблизу села Рясники. Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що 36-річний мешканець обласного центру, керуючи автомобілем «Volkswagen Golf II», рухаючись дорогою у напрямку села, не впорався з керуванням та допустив з’їзд у кювет. 

null
Фото з мережі Інтернет

Чоловіка з діагнозом політравма, закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, переломами ребер та стегна госпіталізували у травматологічне відділення Гощанської центральної районної лікарні. 

Пасажирка автомобіля, 26-річна жителька села Річиця Гощанського району від отриманих травм померла у кареті швидкої медичної допомоги. 

Слідчим управління за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. 

Транспортний засіб поміщено на територію Гощанського відділення поліції. 

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews