У ДТП на Рівненщині загинув костопільчанин (Фото)

28.08.2017 13:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

27 серпня на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. У результаті перекидання автомобіля 41-річний костопільчанин отримав травми несумісні з життям.

Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що на об’їзній дорозі неподалік міста Костопіль у результаті заносу автомобіль «PeugeotExpert» перекинувся у кювет. Попередньо встановлено, що транспортним засобом керував 41-річний костопільчанин, який помер у кареті швидкої медичної допомоги.

42-річний житель райцентру, який перебував у салоні авто, отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої. Після надання допомоги у Костопільській центральній районній лікарні, від госпіталізації відмовився.

Відомості за фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження поліцейські з’ясовують усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Транспортний засіб доставлений на територію Костопільського відділення поліції.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews