Рівненські «Воїни світла» зібрали 31 тисячу гривень для потреб армії

28.08.2017 15:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному представник ГО «Волонтерська група допомоги армії України «Воїни Світла» Валерій Квасік прозвітував у соціальних мережах щодо зібраних коштів під час святкування Дня міста.

Про це активіст написав на своїй сторінці у Фесбуці.

«Ось і закінчився День міста. Свято скажете Ви, так мабуть це було свято. Але якесь воно було дуже вже показове. Хитро закручений сюжет, з елементами ненавязливої політики, аж гидко за наших місцевих очільників. Але я не про це, я хочу подякувати усім Рівнянам хто сьогодні прийшов до “Воїнів Світла” і підтримав наш почин, сказати що ми завжди цінуємо кожний ваш внесок і кожну гривню яку Ви дали сьогодні на потреби бійцям які зараз боронять наш спокій.

Тепер щодо звітності: нами Громадською Організацією «Волонтерська група допомоги армії України «Воїни Світла» на акції до Дня Міста було зібрано кошти загальною сумою 31 434 грн. + 20€. Дякуємо Вам.
Дякуємо також «гостям» які завітали до нас і залишили фальшиві 200 грн, які кинули у банку, за які нажерлися шашлику, і ще й взяли здачу. Бог вам суддя».

null
Фото з мережі Інтернет

«МИ не є комерційною організацією, і гроші ми збираємо не на свої потреби, тому скажу без вступу «….. земля кругла».

Ще одна знахідка, – було знайдено посвідчення учасника бойових дій, з карткою Ощадбанку всередині. Пишіть в особисті повідомлення, повернемо за наявності паспорта або іншого документу який посвідчить особу, або телефонуйте».

null
Фото з мережі Інтернет

«Ще раз усіх Рівнян, а також волонтерів ГО «ВОЇНИ СВІТЛА» з Днем Міста. Все що ми робимо, ми робимо заради перемоги, і поки іде війна ми будемо це робити, це наш хрест і ми будемо його нести з високо піднятою головою».

За матеріалами http://ritm.tv


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews