На Рівненщині молодих юристів запрошують на роботу

28.08.2017 17:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Всеукраїнський щорічний конкурс серед молодих юристів на краще професійне досягнення «Молодий правник року» за результатами 2016 року розпочався на Рівненщині.

Конкурс організовує Координаційна рада молодих юристів України при Міністерстві юстиції України за підтримки Міністерства юстиції України, професійних та громадських об’єднань правників, адвокатських бюро, адвокатських об’єднань, адвокатів, науковців.

Анкети приймаються з 17 серпня 2017 року до 18 вересня 2017 року. Урочисте оголошення переможців відбудеться 29 вересня 2017 року у Києві. Учасниками конкурсу можуть стати юристи, які на момент проведення конкурсу досягли не більше 35-ти років, мають вищу юридичну освіту та досягли найкращих результатів за фахом протягом року. Кількість учасників конкурсу не обмежена.

Визначає переможців Експертна рада конкурсу, до якої входять юристи, які зробили значний вклад у розвиток юридичної професії.

Заявки для участі у конкурсі «Молодий правник року 2016» подаються до  18 вересня 2017 року включно до Організаційного комітету шляхом надсилання анкети та пакету відсканованих документів (що підтверджують досягнення) на е-мейл: krmjua@gmail.com.

Більш детальну інформацію можна дізнатись на офіційному веб-сайті  www.krmj.org.ua та https://www.facebook.com/molodipravnik/.

Номінації:
- молодий державний службовець;
- молодий адвокат;
- молодий помічник адвоката;
- молодий науковець;
- молодий юрисконсульт;
- молодий правник - громадський діяч;
- молодий працівник судової системи;
- молодий нотаріус.

Право подавати пропозиції щодо кандидатів у переможці Конкурсу з власної ініціативи або за зверненням до Координаційної ради молодих юристів України надається: органам державної влади; місцевого самоврядування; судової влади та прокуратури; підприємствам, установам та організаціям будь-яких форм власності; громадським об’єднанням; претендентам шляхом самовисування.

Оргкомітет:
Євген Которобай,, координатор Конкурсу,
заступник голови КРМЮ України
тел.: 093 733 47 88, е-mail: Geki@bk.ru.
Елеонора Салова, заступник голови КРМЮ України
тел.: 067 463 50 04.

За матеріалами ГУ Юстиції в Рівненській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews