Ліси Рівненщини принесли до бюджету близько 29 мільйонів гривень

28.08.2017 20:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Впродовж 2017 року лісокористувачі Рівненщини сплатили до бюджетів усіх рівнів майже 29 мільйонів гривень рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів.

Кошти в сумі 21,6 мільйонів надійшли до місцевих бюджетів, решта – до державної скарбниці. Про це повідомляють в ГУ ДФС у Рівненській області.

До обласного бюджету зараховується 50 відсотків надходжень рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів за деревину, заготовлену в порядку рубок головного користування.

Тим часом, до місцевих бюджетів надходять гроші від сплати податків за деревину, заготовлену під час заходів із поліпшення якісного складу лісів, їх оздоровлення, посилення захисних властивостей.

Скарбниці також поповнюються за рахунок розчищення лісових ділянок у зв’язку з будівництвом,  заготівлі лісоматеріалів, використання корисних властивостей лісів для культурно-оздоровчих, рекреаційних, спортивних та туристичних цілей.

За матеріалами прес-служби РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews