Рівняни обурені підготовкою шкіл до початку навчального року (Фото)

30.08.2017 13:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

До початку навчального року залишилося лише 2 дні. За словами рівнян, не всі школи упродовж літніх канікул старалися навести лад на пришкільних територіях.  

Зокрема, мова йде про одну із рівненських шкіл, враженнями від якої поділився рівнянин Василь Туз  на своїй сторінці у Facebook:

«Гордо майорить державний прапор, а метрів 15-20 від нього знищене баскетбольне кільце і обрубок дерева, який чомусь неприбраний ще від минулорічного буревію. Вже за два дні на цьому шкільному майданчику ЗОШ №5 звучатимуть, вочевидь, прекрасні слова про добро, партіотизм, порядок... Почесні гості на урочистій лінійці стоятимуть метрів за 25 якраз навпроти і цього обрубка, і цього атрибуту спортивної підготовки та дозвілля школярів... Першачки та їхні батьки відразу матимуть змогу скласти своє перше враження про школу... Але до 1 вересня ще аж два дні...».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews