На Рівненщині фінансові порушення зросли втричі

30.08.2017 15:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Утричі більше фінансових порушень у порівнянні з минулим роком виявили рівненські інспектори. За сім місяців рівненськими інспекторами забезпечено відшкодування втрат фінансових та матеріальних ресурсів на понад 8 млн гривень.      

Упродовж січня-липня 2017 року Управлінням Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області проведено 41 контрольний захід і виявлено фінансових порушень, що призвели до втрат на понад 25 млн грн, що майже утричі більше минулорічних показників.

До порушників бюджетної дисципліни застосовано 17 заходів впливу, а саме, зупинено операції з бюджетними коштами.

За матеріалами контрольних заходів, переданих до правоохоронних органів, розпочато 10 досудових розслідувань. До суду пред’явлено 1 позов щодо відшкодування винними особами втрат фінансових та матеріальних ресурсів. Перед органами прокуратури державні аудитори ініціювали пред’явлення до суду 26 позовів.

За вчинені фінансові порушення до адміністративної відповідальності притягнуто 115 посадових осіб, 32 – до дисциплінарної та матеріальної.

За матеріалами прес-служби Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews