Як працюватимуть «мобільні офіси» у перший місяць осені?

30.08.2017 22:02   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

У вересні «мобільні соціальні офіси» побувають у 36 сільських радах області.

Вже 5 вересня фахівці працюватимуть у Воронківській, Біленській та Великотелковицькій сільських радах Володимирецького району, а також Великомежиріцькій – Корецького району. Вже наступного дня, 6 вересня, соціальні працівники консультуватимуть у Ільпибоцькій сільській раді Демидівського району та Вілійській Острозького району.

7 вересня за консультацією до «соціальних офісів»  зможуть звернутися жителі Рівненського та Рокитнівського районів, а саме Тайкурської та Кам’янської сільських рад.

Упродовж чотирьох днів, з 12 по 15 вересня, соцпрацівники побувають у 8 сільських радах Дубровицького, Зарічненського, Костопільського, Рівненського та Сарненського районів.

Найактивніше працюватимуть фахівці у другій половині вересня. Адже  вони виїжджатимуть до 14 районів області, де прийматимуть людей у 20 сільських радах.

У «мобільних офісах» можна дізнатися про призначення субсидії, соціальних допомог, надання пільг, встановлення статусу багатодітної сім'ї, нарахування пенсії, соціальний захист переселенців, учасників АТО та членів їх сімей.

Коли саме у тому чи іншому населеному пункті працюватиме «мобільний соціальний офіс» можна дізнатися у сільській раді.

Графік запланованих виїздів "мобільного соціального офісу" області на серпень

За матеріалами прес-служби Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews