В Озерцях на Володимиреччині дітей в школу не пустили батьки

Через аварійність приміщення

01.09.2017 23:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Бойкот Дню знань оголосили батьки школярів в одній із шкіл на Рівненщині. У селі Озерці Володимирецького району Свято першого дзвоника так і не відбулося. Причина в аварійності школи, пише Північ-інфо.

211 дітей не підуть на уроки, поки їм не збудують нову школу, повідомляє УНН. «Вірили до останнього, поки кран не поїхав. Нам обіцяли, що з лютого розпочнуть знову будівництво… Ми ще маємо доказувати що школа аварійна»,– обурюються місцеві жителі.

«Ми, весь педагогічний склад, все одно будемо виходити на роботу, ми мусимо. А як от батьки – не знаю?», – розповів «РТБ» директор школи Юрій Кравчук.

Та як заявив директор фірми-підрядника Юрій Фалко, зараз виконуються підготовчі роботи для старту будівництва нової школи. І вже 6 вересня на сесії обласної ради обіцяють розглянуть питання про виділення коштів для будівництва нової школи.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews