Рівненському лікарю та досліднику Андрію Лимичу встановили пам'ятник у Хорватії (Фото)

02.09.2017 13:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Відомому рівненському лікарю східної медицини, науковцю та досліднику, який трагічно загинув торік від рук свого пацієнта, встановили пам'ятний знак в Хорватії.

Про це повідомила дружина покійного науковця Анна Лимич на своїй сторінці у Фейсбуці:

«На річницю смерті Андрія Лимича в Далмації (Республіка Хорватія) встановлений цей пам'ятник. Вічна і вдячна пам'ять Андрію Івановичу! Нехай назавжди він залишиться добром і світлом у наших серцях!»

Нагадаємо, торік Рівне сколихнула трагічна новина - від рук вбивці у власному офісі загинув 65-річний лікар східної медицини Андрій Лимич. Чоловіка знали у місті й далеко за його межами як лікаря нетрадиційної медицини, дослідника, психолога та чудового організатора. Андрій Іванович був видатною творчою особистістю із нестандартним мисленням і знаний багатьма передусім завдяки багаторічним дослідженням історії свого роду, адже зібрав колись у Рівному понад 300 родичів.

Лікар практикував східну медицину та зцілював переважно тих, хто мав проблеми з алкоголем. Він був єдиним в Україні лікарем-рефлексотерапевтом, хто володів методом лікування алкоголізму голковколюванням. Від рук свого колишнього пацієнта доктор і прийняв смерть в суботу, 23 липня.

Вже за кілька днів поліція впіймала підозрюваного - ним виявився 44-річний росіянин Микола. Кілька років тому чоловік лікувався від алкогольної залежності у загиблого. Через якийсь час «зірвався», але, крім алкоголю, «підсів» ще й на ігрові автомати.

Наразі дружина покійного лікаря продовжує працювати над його книгою, присвяченою роду Лимичів до двадцятого коліна, а також історії переселення народів, де переплелася історія України, Хорватії, Лемківщини. 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews