На Рівненщині понад дві сотні учнів не пішли до школи

03.09.2017 06:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

1 вересня понад дві сотні озерецьких дітей не сіли за шкільні парти. Учнів не відпустили батьки, адже вважають приміщення школи аварійним та небезпечним.

Жителі населеного пункту кажуть, що обласна районна влада про дану ситуацію давно поінформована. Втім, зводити школу чи робити капітальний ремонт не поспішає.

Зокрема, голова Володимирецької райдержадміністрації Володимир Хоружий, зі слів односельчан, вважає, що укріплення школи балками та додатковими підпорами робить приміщення безпечним для дітей, про що писав на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Між тим, сайт volodymyrets.in.ua повідомляє, що вимогу мешканців Озерець щодо запуску автобусного маршруту Озерці-Рівне виконали лише частково. Виявляється, транспорт наданий тимчасово і не заїжджатиме у Вараш. Це ттакож обурило озерчан. Кажуть, влада таким чином захищає від конкурента перевізників, які курсують до Вараша.

«Селяни налаштовані рішуче. Доки не розпочнеться активне будівництво школи і не затвердять постійний маршрут Рівне-Озерці через Вараш, дітей на навчання не відпустять», – повідомив  про ситуацію депутат обласної ради Степан Бузян.

За матеріалами volodymyrets.in.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews