Операція «Акциз-2017»: на Рівненщині вилучили підакцизні товари на 50 мільйонів гривень

03.09.2017 07:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненщині під час операції «Акциз-2017» впродовж восьми місяців поточного року вилучили підакцизні товари на суму понад 50 мільйонів гривень.

Працівниками податкової міліції області в рамках загальнодержавної операції «Акциз-2017» за результатами проведених заходів з протидії незаконному обігу підакцизних товарів вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму 53,4 млн. грн., з яких спирту – 5,1 млн. грн., лікеро-горілчаних виробів – понад 2,6 млн. грн., тютюнових виробів – більше 17,4 млн. грн., паливно-мастильних матеріалів – понад 20,6 млн. грн., а також транспортних засобів на суму понад 7,6 млн. грн.

Відтак, фахівці ДФС звертаютьсі до громадян та закликають бути уважними. Якщо у вас є підозри щодо якості алкогольних напоїв, автентичності марок акцизного податку на них, стала відома інформація про незаконну діяльність на ринку нафтопродуктів або протизаконне ввезення на територію України транспортних засобів, телефонуйте та повідомляйте про це за номером чергової частини оперативного управління ГУ ДФС у Рівненській області 0362-692-588.

За матеріалами: ГУ ДФС у Рівненській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews