У шоу «Топ-модель по-українськи» став учасником рівнянин Михайло

03.09.2017 08:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

В перший день осені в ефірі Нового каналу розпочався новий сезон популярного телешоу «Топ-модель по-українськи», в якому бере участь рівнянин Михайло.

У першому випуску глядачам показали залаштунки кастингу, в якому відібрали 40 учасників. А потім провели три випробування, за якими було обрано 20 фіналістів, які і братимуть участь у наступних ефірах шоу.

Родзинкою цього сезону є те, що поряд з дівчатами у конкурсі змагаються і хлопці.

Отож, перший відбір пройшов рівнянин Михайло, який вразив ведучих своєю любов’ю до флористики, зробивши оригінальні подарунки Аллі Костромічовій та Соні Плакидюк, а також розказавши на всю країну про те, як йому в дитинстві довелось пережити смерть матері від раку крові.

Ще однією нашою землячкою, яка мала усі шанси взяти участь у відомому телешоу є Юлія Рибчук. Вона запам’яталась глядачам під час загальної фотосесії, коли кожен учасник мав зайняти вигідне місце. Тоді рівнянка взяла два куба, поставила один на одний, вилізла наверх і стала найвищою з учасників фотосесії. Однак, в останньому відборі, коли обирали остаточну двадцятку фіналістів, дівчину лишили поза увагою.

Нагадаємо, програма знята за форматом американського шоу «Next Top Model», де успішні зірки шоу-бізнесу тренують початківців моделей, навчаючи майстерності модельного бізнесу. Український варіант адаптації передачі збере хлопців і дівчат, охочих підкорювати світові подіуми, а журі обере найдостойнішого учасника, перед яким відкриється грандіозна можливість стати затребуваною супермоделлю.

Всього у новому сезоні на участь в шоу надійшло понад 70 тис. заявок. 200 учасникам пощастить пройти телекастинг і тільки 20 з них отримають шанс навчатися у найкращих фахівців своєї справи. Суддями «Топ-моделі по-українськи» стали: один з кращих модельних скаутів України – Сергій Нікітюк, фешн-фотограф – Соня Плакидюк, фахівець в чоловічій моді і учасник групи «Агонія» – Костянтин Боровський. Всесвітньо відома топ-модель українського походження – Алла Костромічева виступить в ролі ведучої шоу.

За матеріалами infopotik.com.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews