На Острожчині п’яний водій врізався в зупинку. Постраждала жінка

03.09.2017 20:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Дорожньо-транспортна пригода сталася у селі Хорів сьогодні, 3-го вересня. Важко травмована місцева жителька. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

null
 Фото ГУ НП Рівненщини

Близько 11.20 години 33-річний мешканець міста Нетішин, керуючи автомобілем «Citroen Berlingo», не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у зупинку громадського транспорту, де в цей час чекала на маршрутку 42-річна місцева жителька.

Жінку із закритою черепно-мозковою травмою, важкими травмами спини та хребта госпіталізували у травматологічне відділення Острозької центральної районної лікарні. Водія транспортного засобу освідчили на предмет алкогольного сп’яніння: алкотестер показав 3,22 проміле.

null
 Фото ГУ НП Рівненщини

За цим фактом слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Автомобіль поліцейські помістили на територію Острозького відділу поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews