На Рівненщині внаслідок потрійного ДТП постраждало п’ятеро людей

03.09.2017 21:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

ДТП з п'ятьма потерпілими на автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне» трапилося вчора близько 15 години дня. Про це повідомляє Відділ Комункації поліції Рівненської області.

39-річна жителька селища Клевань, керуючи автомобілем «Dacia Logan» їхала зі сторони Луцька та поблизу селища Клевань чомусь виїхала на смугу зустрічного руху, де її авто зіткнулося з автомобілем «ВАЗ 2101», під керуванням 22-річного жителя села Золотолин Костопільського району.

null
 Фото ГУ НП Рівненщини

Після зіткнення автомобіль «Dacia» за інерцією занесло у вантажний автомобіль «КАМАЗ», який рухався позаду ВАЗівки під керуванням 53-річного жителя села Погулянка Волинської області.

null
 Фото ГУ НП Рівненщини

Внаслідок ДТП травми отримали п’ятеро осіб: водії легковиків та троє пасажирів автомобіля «ВАЗ 2101». Водійка автомобіля «Dacia Logan» з відкритою важкою черепно-мозковою травмою, переломом склепіння черепа та у мозковій комі перебуває у реанімаційному відділенні Рівненської центральної міської лікарні.

null
 Фото ГУ НП Рівненщини

22-річного жителя водія ВАЗівки та його пасажирів – 20-річну жительку села Застав’я Рівненського району, 47-річну жительку села Голишів та її 21-річну доньку із переломами та іншими тілесними ушкодженнями госпіталізували у травматологічне відділення Рівненської центральної районної лікарні.

За цим фактом розпочато досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews