У фіналі найпрестижнішого конкурсу братиме участь дівчина зі Степаня

04.09.2017 06:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Дівчина з селища Степань, що у Сарненському районі на Рівненщині, потрапила до фіналу найпрестижнішого конкурсу краси «Міс Україна 2017». Тепер 17-річна Юлія Карпець вийде на сцену палацу «Україна» у купальнику і у вечірній сукні. Про це повідомляє Північ-Інфо.

У рідному Степані дівчина народилася та закінчила школу. Любить приїжджати на своє Полісся, хоч нині мешкає у столиці. Тут живе її родина та друзі. «Мене там підтримують, хоча є такі люди, які заздрять. Я на це не зважаю, просто люблю свій рідний край, бо він для мене особливий», – розповіла агенції новин «Рівне Інформаційне» Юля Карпець.

Фінал Національного конкурсу «Міс Україна – 2017» відбудеться у Києві 6 вересня. Його переможниця представлятиме нашу країну на міжнародному конкурсі краси «Miss World». 27-й Національний конкурси краси пройде у Палаці «Україна». На його сцену вийде 24 учасниці. Переглянути Юліних конкуренток можна на сайті конкурсу.

null
Фото Північ-інфо

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews