Рівненські патрульні напередодні початку навчання обстежили вулиці й дорожні переходи біля закладів освіти

04.09.2017 11:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

В рамках всеукраїнської профілактичної акції «Увага! Діти – на дорозі!» співробітники сектору безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції Рівного спільно з представниками Рівненської міської ради обстежили ділянки вулично-дорожньої мережі, що прилягає до території шкільних закладів.

Під час обстеження оцінювали стан проїзної частини біля шкіл міста, перевіряли наявність попереджувальних дорожніх знаків 1.33 «Діти», дорожніх знаків та дорожньої розмітки, які визначають пішохідні переходи, наявність та стан пристроїв примусового зниження швидкості, світлофорів.

Під час обстеження виявили чимало недоліків. Зокрема – відсутність технічних засобів організації дорожнього руху, а саме дорожніх знаків. Інформацію про виявлені недоліки передано до відповідних комунальних організацій міста. Наразі проводяться роботи по їх усуненню.

Патрульна поліція Рівного звертається до батьків маленьких пішоходів – нагадайте дітям правила безпечної поведінки на дорозі, при перевезенні дітей в авто використовуйте дитячі автокрісла та ремені безпеки. Будьте уважні та бережіть себе!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews