Рівненські рятувальники з наслідками негоди справились оперативно (відео)

04.09.2017 14:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Недільного вечора 3 серпня у Рівному та околицях міста спостерігалося різке ускладнення погодних умов: сильний шквалистий вітер, гроза з великою кількістю опадів, в ряді районів міста з градом. Рівненські рятувальники в цих умовах діяли швидко і злагоджено, тож із наслідками негоди справились.

Зокрема, як повідомляють самі рятувальники, довелося надавати допомогу громадянам та учасникам дорожнього руху в обласному центрі та Рівненському районі. 

null
 Фото ГУ ДСНС у Рівненській області

О 22:04 рятувальники 1-ї та 3-ї державних пожежно-рятувальних частин та аварійно-рятувального загону спецпризначення виїхали на розчищення проїжджої частини дороги в місті Рівне на вулиці Київська (район зоопарку) від повалених дерев. За допомогою пожежних автомобілів та аварійно-рятувального інструменту співробітники ДСНС впродовж двох годин звільнили майже два кілометри автодороги та забезпечили безпечний проїзд транспорту.

null
 Фото ГУ ДСНС у Рівненській області

Близько 23:30 відділення вогнеборців 2-ї державної пожежно-рятувальної частини виїхало на ділянку автодороги «Устилуг – Луцьк - Рівне», де неподалік села Обарів Рівненського району через повалене дерево був ускладнений рух автотранспорту. Рятувальники за допомогою аварійно-рятувального інструменту оперативно прибрали дерево та гілляччя з автотраси і забезпечили безпеку учасників дорожнього руху.   

Майже опівночі за телефоном «101» надійшло повідомлення, що в Рівному на вулиці Ярослава Мудрого дощові води затопили житловий будинок. На допомогу громадянам було негайно направлено відділення співробітників 3-го державного пожежно-рятувального загону. Застосувавши пожежну мотопомпу та аварійно-рятувальний інструмент рятувальники оперативно відкачали воду з підвалу двоповерхового житлового будинку та не допустили затоплення житлових кімнат.

Загалом цього вечора на ліквідацію наслідків негоди було залучено 32 рятувальників та 7 одиниць спецтехніки ДСНС. Робота з надання допомоги населенню знаходилася на постійному контролі з боку керівництва Головного управління ДСНС Рівненщини.

Відео ГУ ДСНС у Рівненській області 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews