На Рівненщині у сільських дитсадках запрацювали нові групи

Ведуться ремонтно-будівельні роботи задля відкриття нових на Кореччині, Радивилівщині, Демидівщині та Здолбунівщині

04.09.2017 15:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Так на початку нового навчального року 30 дошкільнят віддали до нової групи у навчально-виховному комплексі села Світанок, що на Кореччині. НВК створений на базі місцевої реорганізованої школи. У групі облаштовані ігрова кімната та спальня, санвузол із душовою. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

null
 Фото прес-служба РОДА

Закуплена сучасна техніка, іграшки, меблі та навчальне обладнання. Як повідомили в управлінні освіти і науки Рівненської ОДА, з початку року вже створено понад 200 додаткових місць у дитячих садках. Прогнозується, що до 2018 їх кількість збільшиться ще на шість сотень.

null
 Фото прес-служба РОДА

Зокрема, заплановано завершити будівництво дитячого садка в Обарові Рівненського району, добудову до існуючого дошкільного закладу у смт Гоща, реконструкцію нежитлового приміщення під дитсадок у Новому Корці Корецького району, реконструкцію з добудовою дитячого садка у м. Радивилів.

Також ведуться будівельні роботи в дошкільних закладах у селі Дубляни на Демидівщині та Новомильську на Здолбунівщині.

null
 Фото прес-служба РОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews