На реалізацію проектів ОТГ цього року спрямовано понад 64 мільйони гривень

05.09.2017 22:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

18 об’єднаних громад Рівненщини працюють над розвитком своєї інфраструктури, аби жителі громад отримували якісні послуги. Гроші надійшли для тих громад, які перейшли на прямі бюджетні відносини з державою.

Проекти ОТГ спрямовані на ремонт соціальних об’єктів, реконструкцію доріг, проведення вуличного освітлення, придбання техніки, встановлення енергоощадного обладнання, а також співфінансування закупівлі шкільних автобусів.

null
 Фото прес-служба РОДА

На переконання заступника голови Рівненської ОДА Ігоря Тимошенка, на сьогоднішній день немає жодних перешкод для того, аби громади могли вчасно підготуватися та втілити важливі для них ініціативи за кошти державної субвенції. У цій справі ОТГ допомагають обласна адміністрація, Офіс реформ та Центр розвитку місцевого самоврядування.

«Найкраще працюють над проектами Бабинська, Привільненська, Висоцька, Мирогощанська та Козинська ОТГ. Гірше – Локницька, Підлозцівська, Острожецька та Деражненська. Цим і решті громадам не слід зволікати з подачею заявок, адже, окрім розробки проектів, їх необхідно реалізувати до кінця року», – зазначив Ігор Тимошенко.

Водночас, заступник голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко наголосила на важливості враховувати освітні потреби в громадах.

null
 Фото прес-служба РОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews