Бійці ДСНС контролюють професійний рівень персоналу Рівненської АЕС з питань пожежної безпеки (Фото)

06.09.2017 10:16   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Рятівники з охорони Рівненської АЕС здійснюють контроль професійного рівня персоналу РАЕС з питань пожежної безпеки. Бійці ДСНС стверджують, що поки все під контролем.

Вимоги по забезпеченню високої надійності в роботі АЕС, наявність особливостей в організації і тактики гасіння пожеж на АЕС висувають постійну необхідність підвищеної уваги до навчання персоналу, щодо запобігання пожежам та діям у разі їх виникнення.

Так, у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 р. № 444 та з метою контролю професійного рівня персоналу РАЕС, представники відділення цивільного захисту ДПРЗ-2 ГУ ДСНС України у Рівненській області, постійно залучаються в комісію для участі в прийняті заліків по закінченню навчання обслуговуючого персоналу атомної електростанції з питань пожежної безпеки (пожежно-технічного мінімуму).

Заняття працівників проводиться в навчально-тренувальному центі ВП «Рівненська АЕС».Перевірка знань здійснюється в автоматизованій тестовій формі.

Під час проведення навчань були відпрацьовані всі питання згідно програми яка узгоджена з Державною службою України з надзвичайних ситуацій. Прийом заліків підтвердило проведення занять на високому рівні.

За матеріалами ГУ ДСНС України в Рівненській області.

null
Фото ГУ ДСНС України в Рівненській області

 

null
Фото ГУ ДСНС України в Рівненській області

 

null
Фото ГУ ДСНС України в Рівненській області

 

null
Фото ГУ ДСНС України в Рівненській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews