Операція «Мак»: здолбунівчанину «світить» три роки (Фото)

06.09.2017 16:56   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

5 вересня під час проведення оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мак» працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Рівненській області вилучили у 40-річного жителя Здолбунівщини 50 грамів марихуани та 15 рослин коноплі.

Нарковмісні рослини поліцейські виявили у садку господарства, де проживає чоловік. Марихуану він зберігав у будинку і, як сам пояснив, для власного споживання. Слідчо-оперативна група наркотичні речовини вилучила та направила на експертизу.

Поліцейські за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів проводять досудове розслідування за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.

За матеріалами ГУ НП в Рівненській області.

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

 

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

 

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

 

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews