Сьогодні у Рівному стартує Міжнародна виставка енергообладнання «СЕТ-2017»

7 вересня у Рівному стартує ІІІ Міжнародна спеціалізована виставка «Сучасність. Енергозбереження. Технології (СЕТ-2017)»

07.09.2017 06:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Під час виставки близько 40 виробників з України, представництв закордонних фірм-виробників з Данії, Польщі та Литви презентують промислове та побутове обладнання, енергоефективні технології, альтернативні види палива, відновлювану енергетику.

Місце проведення – приміщення ТОВ «Рівнетеплоенерго» (м.Рівне, вул. Д.Галицького, 27). Урочисте відкриття розпочнеться о 9-й годині 30 хвилин.

 «СЕТ-2017» проходитиме у рамках Міжрегіонального форуму з питань енергоефективності та енергозбереження, який триватиме два дні – 7-8 вересня.

Загалом Форум поділений на дві частини – виставкову та інформаційну.

На виставці можна буде ознайомитися із новітніми системами обліку тепла, промисловим та побутовим обладнанням, енергоефективним «ноу-хау» у приватних оселях, виробництві та бізнесі, альтернативні види палива, відновлювану енергетику.

У рамках інформаційної складової Форуму проходитимуть тренінги, презентації та майстер-класи на теми з енергоефективності. Для учасників заходу будуть проведені цікаві конкурси, а також розіграші. Серед дітей відбудеться Конкурс дитячої творчості на тему «Енергозбереження очима дітей».

ПРОГРАМА МІЖНАРОДНОГО ФОРУМУ

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews