На спорт для Рівненщини виділять 4,6 мільйонів гривень

07.09.2017 10:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На сесії облради прийняли рішення про виділення додаткових 4,6 мільйонів гривень на спортивні школи та організації.

За пропозицією, що на розгляд обранців подала Рівненська ОДА, левову частку грошей – близько 2,6 мільйонів – отримали 11 громадських організацій Рівненщини.

За ці гроші проведуть обласні спортивні заходи, навчально-тренувальні збори до чемпіонатів і кубків України, зокрема із боксу, футболу, баскетболу, міні-футболу, легкої атлетики, бейсболу та софтболу, кікбоксингу.  

Зокрема, гроші отримала обласна федерація футболу. Понад 100 тисяч гривень організація використає на участь команд учасників АТО у Всеукраїнських змаганнях з футболу серед команд ліги учасників АТО.

400 тисяч гривень спрямують на виплату одноразової винагороди спортсменам, спортсменам-інвалідам та їх тренерам. З цієї суми понад 204 тисячі отримає регіональний центр «Інваспорт».

Також додаткове фінансування у сумі близько 860 тисяч гривень отримали сім ДЮСШ Рівненщини та 38 тисяч обласна школа вищої спортивної майстерності. Гроші спрямують на заробітні плати та їхній перерахунок для тренерів, які готують спортсменів до змагань.

За матеріалами прес-служби РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews