Знаний активіст прибув у суд майже голим і знову загримів у СІЗО (Відео)

07.09.2017 23:02   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

популярне


Уже майже чотири місяці в СІЗО провів рівненський активіст Ярослав Гранітний. Нагадаємо, його підозрюють у сепаратизмі. Сьогодні відбулося чергове судове засідання, на яке Ярослав Грантіний прибув у трусах. 

Він запевняв, що його одяг відібрали і не повертають. Тож, в судовому засіданні оголосили перерву, аби Гранітний зміг одягнутися. І вже згодом, до зали засідань, він повернувся у своєму костюмі. 

Судовий розгляд був доволі непростий, сторона обвинувачення та захист довго дискутували стосовно доказів та затримки проведення різноманітних експертиз. Адвокат Гранітного Ярослав Калька зазначав, що затримки з експертизами - не провина його підзахисного і йому достатньо було би домашнього арешту чи контролю з допомогою електронного браслета.

Натомість слідчі переконували суд, що поза межами СІЗО підозрюваний може тиснути на свідків чи навіть утекти за кордон в Росію. Хоч такі перестороги захист назвав абсурдними, суддя все ж задовольнив клопотання слідства і ухвалив рішення про продовження арешту. Гранітний та його адвокат подаватимуть апеляцію.

  

Джерело: РТБ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews