Частину траси Устилуг-Луцьк-Рівне відремонтує Польща у 2018 році

09.09.2017 06:09   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Державне агентство автомобільних доріг України Укравтодор підписало контракти на виконання капітального ремонту доріг на українсько-польському кордоні з двома польськими компаніями - Drog-Bud Sp.z.o.o. і Unibep S.A.
Документ передбачає розвиток транспортної інфраструктури на українсько-польському кордоні, поліпшення транспортно-експлуатаційного стану 144 км під'їзних автодоріг до кордону з Польщею, приведення до європейських норм вимог безпеки руху на автодорогах України. На ремонт доріг в цілому витратять €100 млн, повідомляє Інтерфакс-Україна.
У травні 2017 року були оголошені тендери з проектування і ремонту ділянок доріг у Львівській і Волинській областях.
Контракти на ремонт ділянки дороги Устилуг - Луцьк - Рівне (13 км) у Волинській області і ділянок КПП Смільниця - Старий Самбір (3 км), Яворів - Грушів (19,5 км), Нижанковичі - Самбір - Дрогобич - Стрий (46,5 км), Червоноград - Рава Руська (53 км) укладені з компанією Drog-Bud Sp.z.o.o.
Щодо капремонту ділянки дороги Устилуг - Луцьк – Рівне, то роботи будуть виконані у 2018 році. Вартість проектних робіт і становитиме €4,8 млн. Про це повідомляють «Волинські новини».

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews