Конкурс для громадських організацій оголосила Рівненська ОДА

На реалізацію громадських ініціатив з обласного бюджету виділили 300 тисяч гривень.

09.09.2017 07:06   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Тож будь-яка громадська організація або творча спілка зможе запропонувати свої ідеї, спрямовані на розвиток громадянського суспільства Рівненщини,  повідомляє Рівненська ОДА.

Максимальний обсяг бюджетного фінансування проекту не повинен перевищувати 49,5 тисяч гривень, що становить 75 відсотків від загальної суми кошторису. Решта – 25 відсотків – має надати громадська організація.

До конкурсу допускаються організації, котрі зареєстровані та здійснюють свою діяльність не менше 2-х років на момент оголошення Конкурсу.

Прийом конкурсних документів здійснюватиметься щодня (крім вихідних і святкових днів) з 9.00 до 13.00 год. та з 14.00 до 17.00 год. (м. Рівне, майдан Просвіти, 1, каб. 110, тел. 695-138, e-mail: rivnegr@ukr.net (з позначкою «обласний конкурс проектів»).

Кінцевий термін подачі документів – 5 жовтня 2017 року.

Рішення конкурсної комісії щодо переможців конкурсу буде оприлюднене на сайті Рівненської облдержадміністрації (http://www.rv.gov.ua) в рубриці «Конкурс проектів» та на сторінках у соціальних мережах.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews