На Рівненщині місто енергетиків Вараш святкує День міста

Два дні – розпочали вчора, а нині у неділю, продовжують

10.09.2017 18:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

В суботу, 9 вересня, жителі та гості Вараша у центрі міста ярмаркували, для мешканців влаштували свято хліба та поліського мацика. А від меду та наливок ломилися столи. Купити можна не лише смаколики, а й прикраси для себе чи друзів та декор для дому: вишиті картини, гончарні та керамічні вироби, плетіння. Присутніх розважають співами та танцями. Про свято пише Північ-інфо.

null
 Фото: Вараська міська рада

А вже ввечері для мешканців Вараша влаштував концерт гурт «Авіатор». Втім, найбільше дітям та дорослим сподобалися виступи рятувальників. Та й сама малеча могла спробувати пострибати із пожежної драбини на батут. Найсміливіші вишиковувалися у черги заради цієї розваги. А сьогодні, 10 вересня, у День фізкультури та спорту, святкування продовжується. У Вараші нині міський пробіг, перегони «Раллі на тарантасах», відкриті змагання з баскетболу та «Богатирські ігри», інформує міська рада.

null
 Фото: Вараська міська рада

 

null
 Фото: Вараська міська рада

 

 

null
 Фото: Вараська міська рада

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews