Саакашвілі повернувся: перейшов український кордон пішки (Фото, відео)

10.09.2017 23:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Михайло Саакашвілі разом зі своїми прихильниками вже потрапив на територію України через пункт пропуску Шегині. Люди, які зібрались підтримати Саакашвілі, мирно перевели його через кордон.

Як повідомляє LB.ua, група народних депутатів і прихильників Саакашвілі підійшли до пункту пропуску "Шегині", розтягнули автомобілі, які перекривали рух, і провели Саакашвілі на українську територію.

Прикордонники зброї застосовувати не стали.

"Мирні громадяни з української сторони мирно зайшли на український кордон і абсолютно мирно забрали делегацію, де були народні депутати, де був Михайло Саакашвілі й вони вже мирно перейшли на територію України пішки", - так це описав на мітингу з польської сторони нардеп Іван Крулько.

Спікер Держприкордонслужби Олександр Слободян щодо ситуації повідомив трохи інше:

"Натовп прорвав пункт пропуску Шегині. Почалася бійка".

Нагадаємо, позбавлений українського громадянства Михайло Саакашвілі 10 вересня намагався перетнути кордон між Польщею та Україною потягом "Перемишль - Київ", який мав вирушати о 14:07. Разом із Саакашвілі в поїзд сіли Юлія Тимошенко, Валентин Наливайченко, Мустафа Найєм, Віктор Чумак та інші політики.

Однак у поїзді оголосили, що він не може рушити, поки в ньому перебуває особа, яка не має права в'їзду на територію України. У результаті Саакашвілі зійшов з поїзда і автобусом вирушив на пункт пропуску "Шегині".

Там він застряг на кілька годин у зв'язку із закриттям кордону.

Як стало відомо з повідомлень українських ЗМІ, після Шегині Саакашвілі поїхав до Львова.

За матеріалами tenews.org.ua
null
Фото: «Громадське телебачення»
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews