«Лайфхак для журналіста: як ефективно використовувати час та інформацію»

11.09.2017 07:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Таку назву має нова книга Віталія Голубєва, яку вінпрезентуватиме в Національному університеті "Острозька академія", де він працює як викладач.

Презентація відбудеться 12 вересня о 12-ій годині 20 хвилин.

У книзі головного редактора Видавничого дому «ОГО», секретаря Національної спілки журналістів України з напрямку навчальної діяльності Віталія Голубєва «Лайфхак для журналіста: як ефективно використовувати час та інформацію» 86 порад, які грунтуються на понад 20-річному досвіді автора та 25-річній історії газети «ОГО» – одного з перших незалежних регіональних друкованих видань у Україні. Обсяг видання – 136 сторінок, повідомляє Острог.Район

«Лайфхак для журналіста» - третя книга Віталія Голубєва. Перші дві були адресовані молодим журналістам і журналістам-початківцям, а також педагогам, які працюють із майбутніми журналістами - це «Школа універсального журналіста» (2009, 2010) та «Універсальна журналістика» (2016, 2017).

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews