На Рівненщині розпочалися військові навчання «Непохитна стійкість –2017»

12.09.2017 19:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Від сьогодні на Рівненщині, як і по всій території України, розпочалися командно-штабні навчання «Непохитна стійкість – 2017». Про це повідомляє Рівненська ОДА. 

Генеральний штаб ЗС України нагадує про відповідальність за ведення фото та відео зйомки військової техніки, режимних військових об’єктів Збройних Сил України та спроб проникнення на їх територію.

Генеральний штаб ЗС України попереджує, що в районі проведення навчань всі помічені безпілотні літальні апарати над військовими частинами, об’єктами та полігонами будуть збиті. Особи, які здійснювали запуск або керували цими БПЛА, будуть затримані та притягнуті до відповідальності.

Також військові застерігають від провокаційних дій поруч з військовими частинами та колонами військової техніки, а також звертаємось до всіх небайдужих громадян з проханням повідомляти правоохоронні органи про підозрілих осіб та їхні дії.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews