Лави патрульних поповнять студенти Острозької академії?

13.09.2017 17:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

До Національного університету «Острозька академія» днями завітали працівники патрульної поліції Рівного. Метою їхнього приїзду був далебі не пошук правопорушників. Патрульні прагнуть поповнити свої ряди розумною й освіченою молоддю, тож приїхали розповісти студентам про свою роботу та поінформувати про правила набору в ряди поліції.

Командир батальйону УПП в місті Рівному ДПП Андрій Лісінчук,  а також  інспектор роти № 3 УПП в місті Рівному ДПП Віталія Полунець розповіли студентам про особливості своєї роботи. Зокрема, полісмени ознайомили молодь з правилами відбору до поліції й обговорили разом зі спудеями змодельовані ситуації у формі «запитання-відповідь». Про зустріч полісменів зі студентами Острозької академії повідомили сайт Національного університету «Острозька академія» та Район. Острог.

null
Фото Острог. Район

«Ми хочемо поповнювати наші лави молодими працівниками. Тому сьогодні завітали до Острозької академії, бо в стінах вашої альма-матер виховують саме такі патріотичні риси, які потрібні для нашої роботи», – наголосив під час зустрічі командир батальйону УПП в місті Рівному ДПП Андрій Лісінчук.

Також працівники патрульної поліції наголосили на тому, що вступити до поліцейської академії можна буде тільки через тривалий відбір. Тому навчатися там зможе не кожний.

«Потрібно скласти відповідні тести, пройти медичне обстеження, військову підготовку тощо. У нас повинні працювати витривалі, стресостійкі та обізнані в своїй справі люди. Наразі в наших відділеннях працюють в середньому двадцятип’ятирічні полісмени. Ми будуємо нову систему», – додав Андрій Лісінчук.

Роботу патрульного поліцейського та навчання в університеті можна поєднувати, запевняють Віталія Полунець та Андрій Лісінчук. Тому студенти можуть вільно подавати свої заявки у набір до поліції.

null
Фото Острог. Район

Зустріч дала результат. Бо до поліцейських підійшли студенти, яким  пропозиція поліцейських сподобалася.

 «Насправді, я загорівся ідеєю подати заявку до набору вже на початку зустрічі. Хоча навчаюся тільки на четвертому курсі, але думаю, що це не проблема, оскільки можна перевестися на індивідуальний план. Ще в дитинстві була мрія ходити в формі полісмена та слідкувати за порядком. Тому хочу спробувати свої сили у цьому напрямку», – ділиться враженнями студент 4 курсу спеціальності «Облік і аудит» економічного факультету Дмитро Кондратюк.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews