Рівнянина Владислава Кравченка з перемогою на Чемпіонаті світу привітав міський голова

13.09.2017 18:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

У неділю в столиці Греції Афінах на Чемпіонаті світу з греко-римської боротьби серед кадетів спортивне «золото» здобув для Рівного і України Владислав Кравченко, рівнянин, вихованець рівненської школи боротьби, який тренується в ДЮСШ № 1.

У залі греко-римської боротьби, що розташований в Рівненському міському палаці культури «Текстильник» міський голова Рівного Володимир Хомко вручив новому чемпіону світу подяку й подарунки від міської влади.

– Вітаю Владислава з перемогою! – привітав чемпіона світу мер. – Світове «золото» – це його праця, характер і харизма. Дякую батькам і тренеру Михайлові Литвинчуку. Не можу не згадати про заслуги головного тренера Павла Леонтьєва, адже зробити цей чудовий зал – мабуть, найкращий в Україні для занять греко-римською боротьбою – його ідея. Приємно, що в Рівному є такі результати. Адже для статусу міста важливі справи: заводи, фабрики, досягнення у спорті і культурі. То Владислав зробив для слави Рівного у стократ більше, аніж всі ті, від кого чуємо лише пусті слова. Спасибі, Владиславе!

null
Фото Рівненська міська рада

– В Афінах я провів п’ять сутичок, в яких отримав перемогу, – розповідає чемпіон світу Владислав Кравченко. – Перша із борцем-американцем, далі з фіном, із норвежцем, із турком, а фінал – з індійським борцем. Усі сутички були надзвичайно тяжкі й напружені. Я відчував, що я готовий всіх перемогти. Найголовніше було здужати бар’єр моральний. Але вдалося, зміг!

null
 Фото Рівненська міська рада

 

null
 Фото Рівненська міська рада

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews