«Верес» - «Ворскла»: історія протистоянь

14.09.2017 22:39   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Вже цієї суботи на стадіон «Арена Львів» «Верес» зіграє черговий матч в рамках чемпіонату УПЛ. У Львові червоно-чорні прийматимуть «Ворску» з Полтави. Початок гри о 17-й годині. 

Минулого тижня наша команда на стадіоні "Україна" здобула свою рекордну перемогу (в тому числі і найбільшу виїзну) в еліті Українського футболу. Підопічні Юрія Вірта у прекрасному настрої провели підготовку до чергового суперника - полтавської "Ворскли". Чимало нинішніх футболістів "червоно-чорних" добре пам`ятають кубковий поєдинок річної давнини у Рівному, де саме полтавці взяли гору. Тож мотивації напередодні суботнього матчу "Вересу" не позичати.

Історія протистоянь
«Верес» та «Ворскла» дотепер зустрічалися між собою 36 разів. Щопрада, левова частка цих матчів (33) відбулася ще за часів СРСР. Перевагу за кількістю перемог у чемпіонатах радянської доби мав саме рівненський клуб: 12 виграшів, 10 нічиїх, 11 поразок. Різниця м’ячів – 33:32.

Втім, за часів вже незалежної України рівняни жодного разу не зуміли зіграти з «Ворсклою» хоча б унічию. У двох матчах чемпіонату Першої ліги у сезоні 1995-1996 перемоги святкували полтавчани – 1:0 та 3:1.

А минулого року, у поєдинку 1/8 розіграшу Кубку України «Верес» на рівненському «Авангарді» мінімально поступився «Ворсклі» – 0:1.

Історія протистоянь «Верес» - «Ворскла»
36 матчів: +12, =10, -14
Різниця м’ячів: 34-37

Історія протистояння у Рівному
18 матчів: +10, =4, -4
Різниця м’ячів: 23-11

Інформаційна служба НК «Верес» (Рівне)


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews