З Хомком у бібліотеку

15.09.2017 17:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

16 вересня о 14:00 в приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки за сприяння "СД Платформа" відбудеться «Жива бібліотека», під час якої рівняни матимуть можливість поспілкуватися з відомими людьми нашого міста, в тому числі з міським головою Володимиром Хомком.

"Жива бібліотека" – унікальний формат ефективної комунікації. Під час заходу організатори ділять учасників на чотири групи. Кожна з груп спілкується по черзі з "живими книгами", (запрошені спікери, відомі рівняни). Особливістю заходу є те, що кожен з учасників може особисто познайомитися зі спікерами та поставити будь-яке питання. Зустрічі відбуваються в інтерактивному форматі. Даний захід роз рахований на всі верстви населення, і є допомогою тим хто ще шукає себе в житті або ж вирішив внести кардинальні зміни у своє існування. Відомі люди нашого міста діляться своїми знаннями та досвідом, з різних сфер діяльності.

Спікерами заходу будуть: Володимир Хомко – мер міста Рівне, паралімпієць Іван Сівак, Ольга Боровець 11 річна акторка, яка вже підкорювала Голлівуд, Морквяна Мар’яна – її захоплення переросло в успішну справу, та ін. На Вас чекає спілкування з новими людьми, ефектні фотозони, можливість дізнатись секрети успіху відомих людей з перших вуст.


Вхід вільний.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews