Рівненська зоозахисна організація шукає волонтерів для підрахунку собак (Відео)

18.09.2017 23:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному зоозахисна організація «Під егідою» шукає волонтерів для підрахунку безпритульних собак. Цього року чотирилапих рахуватимуть вже втретє.

Такі заходи проводять з метою контролю за популяцією і визначення ефективності програми стерилізації.

Підрахунок запланований на 23-25 вересня (субота, неділя і понеділок), з 7:00 до 9:00 ранку. Єдине, чого зараз найбільше потребує зоозахисна організація - це волонтери. Відтак, зоологи звертаються з проханням до усіх громадян долучатися до підрахунку тварин аби вкінці року мати точну статистику та зробити висновки щодо ефективності стерилізації.

Процедура підрахунку легка, приємна, і до того ж корисна. Підготовка до підрахунку також не вимагає надзусиль.
Рахувати собак треба за допомогою спеціального мобільного додатку, який встановлюється на телефон з операційною системою андроїд або айфон. Обов’язково повинен бути мобільний Інтернет.

Зареєструватися для підрахунку можна тут: https://animal-id.info/ua/site/become-volunteer?city_id=94

Хто має бажання зареєструватися - це потрібно зробити впродовж трьох днів, адже у четвер планується загальний інструктаж.

Обирати бажаний район для підрахунку можна тільки двох кольорів – червоного та зеленого. Червоні райони – від RR1 до RR9, зелені – від RG1 до RG9. У формі реєстрації обов’язково потрібно зазначити бажаний район. Обов’язково залишайте номер телефону для зв’язку!

За матеріалами http://ritm.tv 

Про те, як відбувається підрахунок, фахівці відготували відео: 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews