Майже півсотні рівнян відвідали перше заняття танцювальної терапії (Фото)

19.09.2017 15:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

В бібліотеці для молоді відбулося відкриття психологічної студії танцювальної терапії «Dance Relax», учасниками якого стали близько п’ятдесяти зацікавлених рівнян різного віку.

Заняття проводила Олена Гарієвська та Анастасія Цицаркіна, сімейні системні модератори, цілителі японської традиції Рейки ІІ-го ступеня, викладачі фізичного виховання. До того ж Олена − керівник ансамблю сучасного танцю «Mix Style», Анастасія − солістка ансамблю сучасного танцю «Х-Dance».

null
Фото: Рівненська обласна бібліотека для молоді

За інформацією Рівненської обласної бібліотеки для молоді, на занятті учасники отримали безцінний досвід, як підвищити власну самооцінку, навчалися розуміти себе в русі, виражати свої почуття та неусвідомлені потреби. Присутні мовою рухів мали можливість звільнитися від негативних емоцій, вчилися довіряти іншим людям та відчувати самих себе.

null
Фото: Рівненська обласна бібліотека для молоді

Перше заняття дало позитивний імпульс для подальшої участі всіх бажаючих в студії танцювальної терапії, методика якої надасть змогу розвиватися та вдосконалювати соціальні навички у вирішенні життєвих проблем і міжособистісних стосунків.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews