Спорткомплекс по вул. Макарова в Рівному таки будуватимуть!

19.09.2017 21:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

У Рівненській ОДА на робочій нараді вчора щільно обговорювали всі стадії будівництва, а зокрема йшлося про будівництво І-ї черги спорткомплексу, яка передбачає будівництво універсальної зали для ігрових видів спорту з трибунами на 3 тисячі місць. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

Ця велика зала буде використовуватися не тільки для тренувань і змагань, а й для проведення різноманітних виставок, концертів та інших масштабних заходів.

null
 Фото РОДА

Голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко доручив проектувальникам завершити роботи та передати проект будівництва І-ої черги на експертизу до кінця жовтня цього року.

null
 Фото РОДА

«Якщо до завершення 2017-го на руках буде готовий проект з експертизою, ми зможемо почати працювати над фінансуванням та початком будівництва даного об'єкту», – відзначив голова облдержадміністрації.

Обговорили й цілісну перспективу реалізації всього проекту. Наступні черги реалізації амбітного проекту будуть передбачати, зокрема, будівництво 50-метрового басейну, а також можливість залучення на конкурсних засадах приватних інвесторів для розбудови розважальної та спортивної інфраструктури комплексу.

null
 Фото РОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews