У Рівненській області розділять 6000 кг «гуманітарки»

20.09.2017 06:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненщині майже 6000 кг донорської підтримки, яка надійшла з Нідерландів, отримають вразливі категорії людей. А це пральні та сушильні машини, холодильники, меблі, які вже були у використанні, а також поштові листівки.

Гуманітарку розподілять між соціально вразливими категоріями людей, зокрема, інтернатами, пансіонатами.

Таке рішення прийняла робоча група з питань гуманітарної допомоги в Рівненській облдержадміністрації під керівництвом заступника голови ОДА Віталія Ундіра. Нагадаємо, до складу групи входять представники митниці, правоохоронних органів, сфери соцзахисту, юристи та фінансисти.

Також за результатами голосування 8 автомобілів визнали гуманітарною допомогою та передадуть людям з обмеженими можливостями у користування на 10 років без права продажу, дарування та передачі права користування без дозволу органів соціального захисту.

Ще 9 автомобілів людям з інвалідністю передадуть у власність. Згідно з порядком транспортні засоби були безкоштовно надані державою в їх користування більше 10 років тому, як гуманітарна допомога. Відповідно до законодавства, нині ці люди набули права на отримання їх у власність.

Водночас, 7 автомобілів отримають родичі померлих інвалідів. Усі вони проживають у Рівному, Костополі, Сарнах, Дубенському та Рокитнівському районах.

За матеріалами прес-служби РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews